CAFFE VIANELLO | Verhuur koffiemachines, mobiele koffiebar en koffiecatering

Welkom bij Caffe Vianello

Caffè Vianello is opgericht in 2008 en sindsdien als een van de eerste koffiebedrijven in Nederland begonnen met de korte verhuur van Jura koffiemachines. Al vanaf 2008 verhuren wij Jura koffiemachines vanaf 1 dag. Wij zijn dus al vele jaren gespecialiseerd in de korte verhuur van volautomatische koffiemachines en professionele 2 groeps espressomachines. De machines verhuren wij icm onze Italiaanse koffiebonen van Bristot, dit om problemen met de machines te voorkomen, aan klanten die op de beurs staan, evenementen, openingen en of een feest hebben en hun klanten willen voorzien van een goede kop koffie.

U huurt bij ons gemakkelijk en snel een professionele koffiemachine voor op de beurs stand of evenement.

Koffiemachine huren voor beurs of evenement

Huur gemakkelijk en snel een professionele Facil,  Jura of Saeco koffiemachine voor op de beurs stand of evenement. Samen met onze italiaanse koffiebonen van Bristot schenkt u de lekkerste koffie voor uw klanten tijdens uw beurs of evenement. Ook kunt u een professionele horeca 2 groeps espressomachine met barista huren om het Italiaanse koffiegevoel helemaal complet te maken.
Wij zijn gespecialiseerd in de verhuur van professionele koffiemachines voor beurzen en evenementen.U kunt al een koffiemachine huren voor 1 dag

Een volautomaat koffiemachine huren

Bent u op zoek naar een eenvoudige koffiemachine om heerlijke Italiaanse koffies te maken voor uw bezoekers? Huur dan nu onze Jura of Saeco koffiemachine voor op u beursstand. U heeft hier geen ervaring voor nodig, want met slechts een druk op de knop zet je gemakkelijk de lekkerste espresso, koffie of cappuccino en heet water voor thee. Wij maken gebruik van professionele Jura en Saeco volautomaten. De machine heeft een groot water reservoir waardoor hij niet aangesloten hoeft te worden op het waternet. Deze koffiemachine werkt op de normale stroomaansluiting van 230v. De huur van de koffiemachine is met onze Bristot koffiebonen en Indien gewenst leveren wij ook alle overige benodigdheden zoals melk, suiker, kartonnen bekers of servies en houten roersstaafjes. We komen de machine altijd zelf brengen, installeren en aan het einde van de beurs of evenement weer ophalen.

Een professionele espressomachine huren

Ben u op zoek naar een professionele horeca espressomachine voor op jouw beursstand waar een barista mee uit de voeten kan of wilt u ook de barista erbij huren, dan helpen we je ook graag. Onze schitterende 2 groeps halfautomaten beschikt over twee groepen zodat er vier espressi tegelijkertijd gemaakt kunnen worden. Is er geen wateraanvoer aanwezig dan kunnen wij de espressomachine ook voorzien van een eigen water aan- of afvoer met een waterpomp en jerrycans. Bij deze espressomachine worden alle benodigdheden meegeleverd zoals een koffiemolen, uitkloplade en koffer met alle barista tools. De machine leveren wij met de Italiaanse Bristot koffiebonen en daarnaast kunnen wij ook de melk, suiker, biologische thee, kartonnen bekers of servies en houten roersstaafjes. De koffiemachine kan ook worden geleverd met mobiel barmeubel. Deze espressomachine heeft een geweldige uitstraling die uw klanten zullen waarderen.
We komen de machine altijd zelf brengen, installeren en aan het einde van de beurs of evenement weer ophalen.

 

Barista op de beurs

Uw eigen barista op de Beurs met professionele apparatuur en of luxe espressobar en laat uw klanten genieten van een echte koffiebelevingen. De Barista zal uw gasten trakteren op een smaakvolle espresso of cappuccino met latte art.

 

Een professionele espressomachine huren

Ben u op zoek naar een professionele horeca 2 groeps espressomachine voor op uw beursstand of evenement waar een barista mee uit de voeten kan of wilt u ook de barista erbij huren, dan helpen we je ook graag.

 

Koffiecatering voor beurs of evenement

Een complete koffiecatering met een professionele espressomachine met barista voor op de beurs of uw evenement en laat uw klanten genieten van een echte koffiebelevingen en een koffie die ze nooit meer vergeten!

 

Vespa Piaggio koffiebar

Ben u op zoek naar een Vespa Piaggio APE koffiebar met barista voor op jouw beursstand of evenement, dan helpen we u ook graag. Onze schitterende Italiaanse Piaggio is de blikvanger voor uw zakelijke events, productpresentaties, jubileum, opening, personeelsfeest, beurzen, congressen, evenementen of bruiloften. De koffie catering met deze Piaggio met gecertificeerde barista heeft een geweldige uitstraling die uw klanten zullen waarderen.

Onze schitterende Italiaanse Piaggio is de blikvanger voor uw zakelijke events, productpresentaties, jubileum, opening, personeelsfeest, beurzen, congressen, evenementen of bruiloften.