Home Verhuur koffiemachines


Huur een
koffiemachine

voor beurs, evenement of partij

Kijk onder het menu verhuur voor meer informatie!

 


Bristot
koffiebonen

Bristot

Bekijk het gehele assortiment!

 
Partners

Verhuur koffiemachines

Verhuur koffiemachine voor beurs of evenement.

Huur gemakkelijk en snel een Jura XS9, Saeco of een professionele horeca 2 groeps espressomachine met barista. Samen met onze italiaanse koffiebonen van Bristot schenkt u de lekkerste koffie voor uw klanten tijdens uw beurs of evenement.

 

OFFERTE AANVRAGEN, KLIK HIER...

 

Een volautomaat koffiemachine huren

Bent u op zoek naar een eenvoudige koffiemachine om heerlijke Italiaanse koffies te maken voor uw bezoekers? Huur dan nu onze Jura of Saeco koffiemachine voor op u beursstand. U heeft hier geen ervaring voor nodig, want met slechts een druk op de knop zet je gemakkelijk de lekkerste espresso, koffie of cappuccino en heet water voor thee. Wij maken gebruik van professionele Jura en Saeco volautomaten. De machine heeft een groot water reservoir waardoor hij niet aangesloten hoeft te worden op het waternet. Deze koffiemachine werkt op de normale stroomaansluiting van 230v. De huur van de koffiemachine is met onze Bristot koffiebonen en Indien gewenst leveren wij ook alle overige benodigdheden zoals melk, suiker, kartonnen bekers of servies en houten roersstaafjes. We komen de machine altijd zelf brengen, installeren en aan het einde van de beurs of evenement weer ophalen.

Een professionele espressomachine huren

Ben u op zoek naar een professionele horeca espressomachine voor op jouw beursstand waar een barista mee uit de voeten kan of wilt u ook de barista erbij huren, dan helpen we je ook graag. Onze schitterende 2 groeps halfautomaten beschikt over twee groepen zodat er vier espressi tegelijkertijd gemaakt kunnen worden. Is er geen wateraanvoer aanwezig dan kunnen wij de espressomachine ook voorzien van een eigen water aan- of afvoer met een waterpomp en jerrycans. Bij deze espressomachine worden alle benodigdheden meegeleverd zoals een koffiemolen, uitkloplade en koffer met alle barista tools. De machine leveren wij met de Italiaanse Bristot koffiebonen en daarnaast kunnen wij ook de melk, suiker, biologische thee, kartonnen bekers of servies en houten roersstaafjes. De koffiemachine kan ook worden geleverd met mobiel barmeubel. Deze espressomachine heeft een geweldige uitstraling die uw klanten zullen waarderen.
We komen de machine altijd zelf brengen, installeren en aan het einde van de beurs of evenement weer ophalen.

Een Vespa Piaggio mobiele koffiebar huren

Ben u op zoek naar een Vespa Piaggio APE koffiebar met barista voor op jouw beursstand of evenement, dan helpen we u ook graag. Onze schitterende Italiaanse Piaggio is de blikvanger voor uw zakelijke events, productpresentaties, jubileum, opening, personeelsfeest, beurzen, congressen, evenementen of bruiloften. De koffie catering met deze Piaggio met gecertificeerde barista heeft een geweldige uitstraling die uw klanten zullen waarderen.

 

Uw mandje is momenteel leeg.

Huur nu een
professionele
2 groeps espressomachine
voor beurs of evenement!


Eventueel met professionele Barista!

 


Koffiecatering voor op de beurs of evenement

Complete koffiecatering met een professionele barista.voor beurs of evenement en laat uw klanten genieten van een echte koffie die ze nooit meer vergeten!

 

Verzendkosten
3,95
voor bestellingen onder de 50,-

 

© Caffé Vianello
Postbus 191 • 2290 AD Wateringen • tel. 0174 769104 • fax. 0174 769107 • info@caffe-vianello.nl